Zoneterapeut-uddannelsen

 

Der er mange zoneterapiskoler - og de er forskellige. Heldigvis - for så er der helt sikkert også en skole, der passer præcis til dig!

 

På Fyns Zoneterapeutskole er vores grundlæggende mission at uddanne professionelle zoneterapeuter.

Derfor uddanner vi alene zoneterapeuter, der opfylder Sundhedsstyrelsens krav til alternative behandlere, så alle vores studerende har den basale grundviden 100% i orden til at kunne agere professionelt i forhold til deres klienter.

 

Kan du genkende dig selv i det er Fyns Zoneterapeutskole helt sikkert et godt valg.

 

Vores opgave som skole er at sikre, du bliver en superdygtig - og ikke mindst ansvarlig - behandler, som vil være i stand til på professionel vis at gøre en kæmpe forskel for dine medmennesker.

  

Tilmeld dig zoneterapeutuddannelsen

Næste hold starter:

Onsdag, den 16. januar 2019 kl. 16.30-21.30

Klik på billedet for at tilmelde dig uddannelsen.

 

Åbent hus - hvis du uforpligtende vil høre mere

Tilmelding til gratis informationsaften om uddannelsen i Svendborg:

Onsdag, den 2. januar 2019 kl. 17-18.30.

Tilmeld dig ved at klikke på billedet.

Se en behandling - lymfesystemet

Skolens zoneterapi-studerende får ved uddannelsens start et login, så de har adgang til vores videoer, hvor du kan se og gense "opvarmningssystemet" samt alle de resterende "10 zoneterapisystemer" med forklaring undervejs. Du har adgang til vores videoer lige så længe, du går på uddannelsen.

 

Hvad betyder RAB-godkendt?

For at kunne blive RAB-godkendt skal du have minimum 660 lektioners uddannelse.

Læs mere om, hvordan man bliver RAB-godkendt.

Læs også, hvorfor det er en fordel af blive RAB-godkendt.

Priser og betaling

Vi har ikke skjulte priser eller ekstrabetalinger.

Du kender din uddannelsespris fra start til slut - og du kan derfor regne med, at prisen er præcis den, du finder i oversigten.

Klik på vores logo for at se priserne på zoneterapeutuddannelsen.

 

Hvad kan en professionel zoneterapeut?

En professionel zoneterapeut har i løbet af sin uddannelse lært:

  • Kendskab til kroppens anatomiske og fysiologiske processer, så man ved, hvornår og hvorfor en bestemt behandling skal sættes i gang - eller absolut skal undlades.
  • Kendskab til sygdomme og diagnoser, og et grundlæggende kendskab til de forskellige medicinske præparaters virkning og bivirkninger, så du er i stand til at tilrettelægge en behandling ud fra dette. Men også så for, at du ved, hvornår du skal anbefale dine klienter at opsøge læge eller hospital i stedet!
  • Denne grundviden om anatomi/fysiologi og sygdomslære er en forudsætning for at kunne overholde Hippokrates ed om: "Du må aldrig gøre skade!" - For det kræver, du ved, hvad du gør og hvorfor.
  • Kendskab til autorisationsloven - dvs. hvad du må og ikke må gøre som behandler.
  • Respekt og ansvarlighed over for klienten.
  • Og selvfølgelig håndværket zoneterapi til fingerspidserne både i teori og praksis, så du kan sætte ind med en gennemtænkt behandlingsplan med brug af de værktøjer du har lært. 

En zoneterapeut arbejder med den flere tusind år gamle behandlingsform, hvor man stimulerer en række forskellige reflekszoner under fødderne ved hjælp af tryk, pres, massage og stimulation. Zoneterapeuten udvælger reflekszonerne på baggrund af de helt specifikke symptomer og sygdomme, deres klient præsenterer for dem. Zoneterapeuten behandler derfor helt individuelt hver gang. Ingen behandlinger er helt ens - og der tages hensyn til hvert enkelt menneskes problemstillinger. 

Zoneterapeuten er ofte også i stand til at mærke, hvor der er ubalancer - og kan også ofte se på fødderne, hvor der er problemer.

En dygtig zoneterapeut har sjældent klienter, der ingen effekt har af zoneterapi overhovedet. Det er værdifuldt som menneske, at være i stand til at yde lindring hos sine medmennesker. 

Det er vigtigt at bruge alle tilgængelige redskaber for at sikre klienterne oplever lindring og forbedringer. Derfor har en zoneterapeut ofte en række forskellige andre værktøjer at gøre brug af også. Fx øreakupunktur, massage, cupping eller noget helt andet.

En zoneterapeut er uddannet til at hjælpe sine medmennesker ved at have erhvervet en række behandlingsteknikker - men mest af alt, ved at lytte til sin klient og sætte sig ind i, præcis hvori klientens problem har sin oprindelse.

Indholdet på zoneterapeutuddannelsen på Fyns Zoneterapeutskole

Læs her om indholdet på uddannelsen til zoneterapeut, og hvilke forskellige delelementer uddannelsen består af.

Skulle du have spørgsmål i øvrigt, er du altid velkommen til at kontakte skolens leder Maiken Telling Kjeldsen. Du kan ringe eller benytte kontaktformularen.

 

Besøg skolen

Du skal være hjertelig velkommen til at besøge skolen, før du beslutter dig for at begynde på uddannelsen.

Hvis du ønsker at deltage en aften i vores undervisning, skal du være velkommen til at komme og være "en flue på væggen" - og skolens nuværende studerende giver dig gerne en omgang zoneterapi som smagsprøve ved en sådan lejlighed.

Du kan også få en personlig samtale eller deltage i et af vores åbent-hus-arrangementer, hvor vi fortæller om uddannelsen, og hvad du kan forvente dig af den.

Ring blot og lav en aftale!