Om Fyns Zoneterapeutskole

 

Fyns Zoneterapeutskole drives af Maiken Kjeldsen, der er uddannet akupunktør, zoneterapeut og massør, og har klinikken Magissa. Maiken har desuden 20 års erfaring fra det etablerede sundhedssystem på de fynske sygehuse.

 

Magissa er græsk og betyder "klog kone" eller "heks". Historisk har de "kloge koner" hjulpet mange mennesker.

 

Det er skolens mission at udbrede kendskabet til alternativ behandling og energi-medicin, så du kan lære at hjælpe andre ud fra en holistisk synsvinkel, og hvor der fokuseres på årsager og ikke kun symptomer.

Men samtidig at du også lærer den grundlæggende viden om vestlig medicin og diagnoser, og bygge bro mellem disse 2 verdener, så man kan forene det bedste fra begge to - til gavn for alle.

 

Fyns Zoneterapeutskole blev grundlagt i 1995 af ZCT's nuværende formand Anette Hansen i Tommerup. I 2007 skiftede skolen ejer og blev en del af skolesammenslutningen Zonecollege Odense-Køge-Holbæk med Ziggy Willumsen som skoleleder. I 2015 gik Ziggy på pension og overdrog skolen til nuværende skoleleder Maiken Kjeldsen. Skolen ligger i dag i Munkebo, Bycentret 202.

 

Skolens leder

Magissa - Maiken Telling Kjeldsen - er uddannet akupunktør, zoneterapeut og nutritiv vejleder, og har drevet klinik for alternativ behandling siden 2013. Maiken har dertil også uddannet sig inden for yoga og biopati/urtemedicin.

Maiken kører gerne ud og giver undervisning og behandling. På billedet herover ses Maiken på Vikingemarkedet hos Jim Lyngvild sommeren 2018, hvor der gives øreakupunktur for akutte gener mod pollenallergi.

Igennem de sidste 4 år har Maiken fungeret som underviser og skoleleder af Fyns Zoneterapeutskole.

Maiken har tidligere arbejdet 20 år på de fynske sygehuse som lægesekretær, - de sidste 4 år som ledende sekretær. Maiken har derfor stor viden om medinske sygdomme og medicin samt behandlinger og undersøgelser. Sideløbende med virket som lægesekretær har Maiken taget uddannelserne til zoneterapeut, akupunktør og massør.

At arbejde med energimedicin og hjælpe andre mennesker er aldrig "bare" et job. Det er i høj grad lige så meget en livsstil, for det er ikke muligt at køre videre i samme "rille", når man træder ind i denne verden.

Energimedicin

Energimedicin er et bredt begreb, som mennesket historisk har arbejdet med i de fleste civilisationer, som alle har det fællestræk, at de arbejder ud fra den tese, og som man i dag også videnskabeligt helt ned på celleplan kan konstatere: Alt stof (herunder kroppens celler) består af energi/svingninger, som kan påvirkes af en række faktorer - både inden i kroppen, men også af faktorer, som kommer fra vores omgivende miljø, både det nære, men også fra kosmos.

Der er mange måder, at arbejde med energimedicin på - bl.a. zoneterapi, homøopati, healing, magnetisme, aromaterapi, shamanisme, feng shui, yoga, m.fl. Listen kunne forlænges betydeligt.

Når behandling med energimedicin virker, kalder vi det ofte "placeboeffekt", men begrebet dækker nærmere over den effekt, der skabes ved at påvirke svingninger af kroppens celler. Cellebiologer forsker i dag indgående i den måde, celler kan forandre sig på til både det værre eller bedre, når det påvirkes af forskellige stimuli - herunder også cellekernens DNA, som vi ellers har lært er bestandigt.